login   |    register
Tamiya, Inc. [ MORE REVIEWS ] [ WEBSITE ] [ NEW STORIES ]

In-Box Review
135
KV-2

by: Jurjen Zuijdendorp [ JURJEN ]


Originally published on:
KitMaker BENELUX

Volgens de meesten is dit de meest lelijkste tank tank van WOII. Maar toch hoort een KV-2 in een Russische tank collectie thuis.

Wat zit er in de box?

Eigenlijk niet zo veel. In de doos zitten vier sprues, twee daarvan bevatten de wielen en toebehoren en de andere twee bevatten onderdelen voor de koepel en accessoires.

Details
In een avondje hard doorwerken kun je deze kit al af hebben. Doordat dit model uit 1972 stamt is de detailering zeer simpel gehouden en voldoet niet meer echt aan de eisen van deze tijd. Maar het geeft de scratchbuilder wel veel vrijheid om zelf dingen in elkaar te knutselen. Uiteraard kun je deze kit helemaal updaten met after market sets. Wat ik dan zeker zou aanraden is om de vinyl tracks te vervangen door workable tracks. Want de vinyl tracks zijn echt vreselijk, de binnenkant van de tracks is van gewoon plastic zonder enig relief of detail.

Voor beginners is deze kit uitermate geschikt omdat hij zeer makkelijk in elkaar te zetten is en voor de superdetailers is dit een aantrekkelijke kit omdat je er alle kanten mee uit kunt. Dus als je hem een beetje goedkoop op de kop kunt tikken,... kopen.
SUMMARY
  PRIJS / KWALITEIT:40%
  DETAILS:50%
Percentage Rating
70%
  Scale: 1:35
  Mfg. ID: 35063
  Suggested Retail: 24,75
  Related Link: 
  PUBLISHED: Aug 21, 2004
  NATIONALITY: Russia
NETWORK-WIDE AVERAGE RATINGS
  THIS REVIEWER: 83.93%
  MAKER/PUBLISHER: 83.24%

About Jurjen Zuijdendorp (Jurjen)
FROM: GRONINGEN, NETHERLANDS

Hi! My name is Jurjen Zuijdendorp from Groningen, Netherlands. I started building models when I was a kid and my main interest today is Soviet/Russian modern armour. I studied Human Geography and spatial planning and currently working as an assistent project manager at the spatial planning departmen...

Copyright 2020 text by Jurjen Zuijdendorp [ JURJEN ]. All rights reserved.


   

What's Your Opinion?


Photos
Click image to enlarge
  • 400088