login   |    register
Armor/AFV: Axis - WWII
Armor and ground forces of the Axis forces during World War II.
Hosted by Darren Baker
Where did I go wrong?
rowdycat
Visit this Community
Ohio, United States
Member Since: September 03, 2009
entire network: 97 Posts
KitMaker Network: 14 Posts
Posted: Saturday, February 23, 2019 - 06:22 AM UTC
Hi
I'm trying to build the Tamiya Sturm III Ausf L and have a problem. It looks like there were only 1 e14 and 3 e13 suspension parts. I'm missing one of each. There seems to be no attachments on spru E for the two parts. Am I nuts?
Rowdycat.
m4sherman
Visit this Community
Arizona, United States
Member Since: January 18, 2006
entire network: 1,573 Posts
KitMaker Network: 58 Posts
Posted: Saturday, February 23, 2019 - 06:50 AM UTC
What is the kits number? I'm not familiar with this model. I have built several 1/35th Tamiya PZ III and all the suspension parts seem to be on sprue A. Perhaps there should be 2 of the E sprues.
mligthart
Visit this Community
Zuid-Holland, Netherlands
Member Since: July 07, 2015
entire network: 17 Posts
KitMaker Network: 2 Posts
Posted: Saturday, February 23, 2019 - 07:46 AM UTC
Hi Jim,

do you mean sturm III ausf B?
That kit does has a sprue E. ausf L has not

I have it in my stash and can check it if it is indeed ausf B and not ausf L

rgds
Michel
mligthart
Visit this Community
Zuid-Holland, Netherlands
Member Since: July 07, 2015
entire network: 17 Posts
KitMaker Network: 2 Posts
Posted: Saturday, February 23, 2019 - 07:54 AM UTC
Hi Jim,

if it is tamiya sturm III auf B

i checked my kit and it has two times sprue E with each 1 time E13 and two times E14. these should all go to one side if the vehicle. the other side uses E6 and E7. perhaps you had a mix-up with one of these?

hope this helps a bit

rgds
Michel